субота, 20. децембар 2014.

SRBIJA IMA SAMO 3 PROBLEMA i jedan politički KiM

SRBIJA IMA TRI KLJUČNA PROBLEMA i jedan politički problem KOSOVO I METOHIJA
1.    Pravosuđe u širem smislu te reči, BIA, policija, tužilaštvo, veštaci i sudstvo.
2.    Infrastruktura
3.    Proizvodnja
4.    Kosovo i Metohija
NAJVEĆA IZDAJA SRBIJE JE PLJAČKA, BEZOČNA PLJAČKA DRŽAVE, osiromašenje naroda i uništenje privrede.
RED JE DA SE ZA OVU IZDAJU ODGOVARA I DA SE OPLJAČKANO VRATI DRŽAVI,  A TIME I NARODU, TO JE NAJVEĆI PATRIOTIZAM. Sve drugo je prazna priča.
ISTINA JE JEDNA, MORAL ima jednoznačnu vrednost kao i ETIKA,... samo ljudi iz sebičnih ličnih i materijalnih interesa ili pak državnih, ISTINU, MORAL I ETIKU tumače na neprihvatljiv način. 

Onaj ko ima viziju ON JE SPROVODI, a onaj ko je NEMA ON SPROVODI NALOGE..

Glas je kao ORUŽJE, usmereno protiv NEPRIJATELJA STVARA SLOBODU I NORMALAN ŽIVOT, dato NEPRIJATELJU UBIJA TE ILI POROBLJAVA. 

Sada neka odluči narod ŠTA ŽELI.
Dati nekome drugu šansu, je isto kao dati mu drugi metak, jer vas je prvim promašio.

ISPIRANJE MOZGOVA I ZAGLUPLJIVANJE OBRAZOVNIM SISTEMOM, MEDIJIMA je njihov GLAVNI CILJ, jer neinformisan čovek i čovek ne naučen da misli, lako se potkupljuje i pokorni je sluga.
MI  ŽELIMO DA MISLITE SVOJOM GLAVOM NA OSNOVU ČINJENICA.

Ko ne nastupa srcem, koga ne vodi ideja, ko ne poštuje moralna načela, ko nema principe, ... ne razlikuje se od bilo kog nitkova koji samo gleda LIČNI MATERIJALNI INTERES KAO KRAJNJI CILJ SVOG DELOVANJA i ANGAŽOVANJA.
POBEĐUJU UVEK CILJ, VIZIJA, VOLJA, IDEJA, ODLUČNOST, VERA.... SATKANI U VAMA, SATKANI U CELINU, SATKANI U JEDNO.
KOSOVO I METOHIJA SU SRBIJA I TU JE BOG STAVIO TAČKU. TAMO GDE JE BOG STAVIO TAČKU, NIKO NE SME DA POSTAVLJA ZNAK PITANJA ILI TVRDI DRUGAČIJE!!!

Ako oni svi ponavljaju LAŽ da postane ISTINA,mi ponavljamo ISTINU DA POSTANE VIDLJIVA.

DA RAZJASNIMO SVIMA koji misle i govore da DRŽAVA pomaže tako što upošljava LJUDE. U potpunoj ste ZABLUDI  kao i većina građana, država danas i svih ovih prrethodnih godina upošljava u svoj sistem ISKLJUČIVO IZDRŽAVANI PARTIJSKI KADAR KOD NAS i nikoga više i za to podiže skupe kredite da podmire njihove prohteve za neralnim platama spram proizvodnje u samoj državi. Očigledno NE ČITATE ŠTA PIŠEMO, a lepo smo objasnili i ponovićemo KOJI SU PROBLEMI U DRŽAVI, ali ne SHVATATE na žalost, a sa tom filozofijom o TRI PROBLEMA i četvrtim političkim KOSOVOM I METOHIJOM smo spremni da odemo u DUEL SVAKOME u ovoj državi i da SVAKOG LIDERA RAZBIJEMO na sastavne delove i POKAŽEM NARODU SUŠTINU.
Naravno da je to nemoguće napraviti duel tog tipa niti bi dozvolili,AKO SE ĆUTANJE NARODA NASTAVI.
SUŠTINA je da je prvi problem PRAVOSUĐE u širem SMISLU TE REČI BIA, policija, tužilaštvo, veštaci, sudstvo, DRUGI PROBLEM je infrastruktura i treći PROBLEM je PROIZVODNJA.
KRIMINAL I KORUPCIJA, NEZAPOSLENOST uopšte NISU PROBLEMI, to su aktivnost koje se u hodu rešavaju i samo su posledice REALNIH PROBLEMA.
 
Da pravosuđe u širem smislu radi svoj posao, ne bi imali KRIMINAL I KORUPCIJU, da imamo infrastrukturu i PROIZVODNJU ne bi postojao u narodu VIRTAULNI PROBLEM NEZAPOSLENOSTI, jer on to u stvari NIJE. A O DOMAĆOJ PROIZVODNJI NIKO NE GOVORI.
Nezaposlenost NIJE problem, to je aktivnost koja se rešava kao jedan od koraka, kada se REŠI PROBLEM proizvodnje.
Preduslov za rešavanje problema proizvodnje je rešavanje DRUGOG problema, koji se zove INFRASTRUKTURA i nju smo posebno obradili. Bez infrastrukture koja je osnov konkurentne proizvodnje i trgovine, nema napretka. A rešavanjem tog problema u doborj meri se smanjuje broj nezaposlenih ljudi.

Нема коментара:

Постави коментар