субота, 20. децембар 2014.

ODNOS PREMA SRPSKIM ŽRTVAMA


BILO BI DOBRO DA SVE FILMOVE OKUPIMO NA JEDNOM MESTU, DOKUMENTARNE, KOJE SU RADILI LJUDI OD INTEGRITETA, ISTINITE, SA DOKAZIMA, BEZ I JEDNE LAŽI I DA ONDA NAKON TOGA SVIM TIM LINKOVIMA ZASPEMO CELI SVET, SVE VLADE, SVE POLITIČARE ŠIROM SVETA, DA POKAŽEMO ISTINU KOJA JE NA STRANI SRBIJE I SRPSKOG NARODA. 

KRENUTI OD JASENOVCA, NDH PA PREKO STRADANJA U HRVATSKOJ, BiH, DO KOSOVA I METOHIJE. ISTORIJSKE ČINJENICE; FAKTI, ...

VALJALO BI JEDAN SAJT DA IMA BEZ DODATNIH KOMENTARA I BILO ČEGA, JEDNOSTAVNO SAJT ISTINA-SRBIJA.COM Ako BI milion SRBA ZASULO MESEC DANA OVIM INFORMACIJAMA O SAD, VATIKANU, NDH, ŠIPTARSKIM TERORISTIMA, FRANCUSKOJ I KUŠNERU, NEMAČKOJ, ENGLESKOJ,...ISTINA BI NAŠLA SVOJ PUT. 

NEDOSTAJE NAM SISTEMATIČNOST I SVEOBUHVATNOST!!!

UZMITE SAMO DA JE FILM „BOG I HRVATI“ UKLONJEN JER DUNAV FILM GA JE SKINUO ZBOG AUTORSKIH PRAVA, I SADA TO TRULI U NEKOJ FIOCI, NEDOSTUPNO ŠIROJ JAVNOSTI, A ONI IONAKO NEMAJU KORISTI OD NJEGA, TO JE SAMO MONTIRAN MATERIJAL KOJI INAČE NIJE NI NJIHOV. TO J SRPSKI MENTALNI SKLOP ILI UDAR USTAŠA IZ SRBIJE, SVEJEDNO, JER USTAŠE I STRANI PLAĆENICI NAM VODE I TUŽILAŠTVO ZA RATNE ZLOČINE i to je evidentno i dokazano počev od dostavljanja dokaza o ŽUTOJ KUĆI u Hag gde su uništeni, a da u Srbiji nisu ostali ORIGINALI i FIZIČKI DOKAZI, do sramnog informisanja AMERIČKE AMBASADE O SVIM DOKAZIMA I PREDUZETIM MERAMA, iako je opšte poznato da su oni zaštitnici ZLOČINACA.


POSAO JE MUKOTRPAN, SVE TITLOVATI SA STRANIH JEZIKA NA SRPSKI, a ono što je na SRPSKOM PREVESTI NA ENGLESKI....
I OBAVEZNO SVE SA YOU TUBE SKINUTI DOK JE VREME, JER JEDNIM POTEZOM SVE TO MOŽE DA NESTANE I DA BUDE BLOKIRANO.

ZATO ŠTO KOMUNJARE I DALJE VLADAJU NIKADA NIJE IZDVOJEN NOVAC I OFORMLJEN TIM KOJI ĆE POPISATI SVE SRPSKE ŽRTVE ILI MAKAR NJIHOV NAJVEĆI BROJ, kako u PRVOM SVETSKOM RATU, tako i u II Svetskom ratu pa ČAK I TOKOM NATO AGRESIJE. 


Mi čak nemamo popisana ni SRPSKA groblja po SVETU, niti ih ova država ODRŽAVA samim tim.

Najveći SKANDAL jeste da nemamo spomenik u SRBIJI SVIM POGINULIM U NATO AGRESIJI sa imenom, prezimenom i mestom pogibije. 


DOKLEEEEE VIŠEEEE!!! Dokle više da nam BANDA JERETIKA predvođena tzv patrijarhom IRINEJOM podmeće VATIKANSKO USTAŠKE laži o nepunih 100.000 Srba ubijenih u JASENOVCU i NDH, a taj BROJ JE 14 PUTA VEĆI.....


Zašto SPC i patrijarh  IRINEJ ne traže od Vatikana da se otvore ARHIVE i vidi stvaran broj žrtava u NDH, stvaran broj NASILNO POKATOLIČENIH SRBA potom proglašenih HRVATIMA....To je preduslov za bilo koji razgovor s njima, da bi se s njima sastao bilo koji EPISKOP ili VLADIKA.
DOSTA JE VIŠE!!!!! AKO ONI NE ZNAJU I NEĆE, SRBSKI RODOLJUBI ZNAJU, MOGU I HOĆE !!!

2 коментара:

  1. Posao je mukotrpan, iziskuje vreme ali i sredstva,,,kako to obezbediti kada ne postoji dobra volja vlasti, a pojedinci koji bi to mogli da realizuju, njih to i ne zanima, nije finansijski isplativo...Danas se samo gleda profit a ono malo entuzijasta koji imaju i volje i znanja i umeća, na žalost nemaju sredstva niti ljudstvo da to i urade. Sakupiti sve u jednu celinu i pokazati svetu istinu, sigurno je da bi imalo efekta i makar otupilo oštricu laži i prekrajanja istorije koja se radi decenijama. Ako se ovako nastavi, a dobar deo je i izbačen iz uđžbenika odavno, uveriće i nas da niti smo postojali, niti stradali, niti postojimo i danas i da je sve to neka kaša fikcija..uobrazilja...
    A SPC i IRINEJ koga nazvaše patrijarhom, da ne trošimo reči..kako ONI mogu da postave bilo kakvo pitanje kada se boje da se njima ne postave brojna pitanja, pitanja lične prirode i otimanja od naroda? Pitanja deljenja odlikovanja za donatore kao oprost grehova, jer zasluga njihovih NEMA..samo u predhodnoj godini je imenovani dozvolio da se i SPC i on lično, srozaju do te mere da narod okreće glavu od njih...sećate se prisustva "velike vernice" Vendi i Dejana stripera dogadjaju kome ni sveštena lica bez posebnog poziva ne mogu prisustvovati..objave fotografija na kojima je sve prikazano pa i čin rukoljublja, posle koga će retko ko dotičnom Irineru poljubiti ruku...Marijana Mateus kao posebna priča i njene fotografije..Procenite sami da li je ovo za poštovanje ili rasčinjenje?

    ОдговориИзбриши
  2. Sve je ovo ptianje VOLJE, SVESTI i SAVESTI, a nje očigledno nema ni među političarima, ni među tzv i ntelektualnom elitom, a nema je što je najcrnje ni u samom narodu i njegovoj većinskoj volji. ODSUSTVO MORALA i RODOLJBLJA je uzrok, a povratkom i ppropagiranjem moralnih vredmnosti moguć je preporod, bez toga NE I NIKADA, pa ni mogućnost da se promeni odnos prema SRBSKIM žrtvama.

    ОдговориИзбриши