недеља, 25. јануар 2015.

ZAGREBAČKA BANKA i PARE SRBIJE U NJOJ

Da bi ste shvatili KO NAS JE OPLJAČKAO, ko u stvari VLADA NE SAMO SRBIJOM nego i okolnim zemljama, kako pomodarski i skorojevički kažu "REGIONU", potrebno je da odgledate ovaj VIDEO MATERIJAL.
Dostupna su vam i dokumenta na osnovu KOJIH ĆETE VIDETI ko to u SRBIJI NE ŽELI DA UZME 2,5 MILIJARDI SRBSKIH PARA U ZAGREBAČKOJ BANCI i zašto SRBIJA NE ŽELI DA pošalje svog predstavnika u ZAGREB sa dokumentacijom KOJA POSTOJI i koji bi imao zadatak da kaže samo JEDNU REČNICU "TRAŽIMO DA SE UTVRDI NA OSNOVU OVIH DOKUMENATA KOLIKIM SREDSTVIMA U ZAGREBAČKOJ BANCI RASPOLAŽE DRŽAVA SRBIJA KAO VLASNIK JUGOBANKE BEOGRAD I DA NAM SE TA SREDSTVA ISPLATE".
To je za sada u SRBIJI JEDINI TRAŽIO dr Vojislav ŠEŠELJ polovinom decembra 2014, a poslušajte I POGELDAJTE EMISIJU NIŠTA bez VEZE i biće VAM MNOGO TOGA JASNO.
SVAKO OD VAS ima dokaze za to i svako od VAS bi morao početi da traži DA DRŽAVA SRBIJA UZME SVOJU IMOVINU IZ ZAGREBAČKE BANKE U VISINI od 2,5 MILIJARDI EVRA, jer taj novac bi PREPORODIO SRBIJU.

Da li će dr Vojislav Šešelj NASTVITI da insistira i pritiska vlast na ovu temu, VIDEĆEMO, jer ovo je prst u oko ne samo KRIMINALCIMA KOJI VLADAJU SRBIJOM; NEGO I HRVATSKOM, a to je u stvari ISTA BRATIJA ZLA. Ako im se izbiju pare, odoše i oni.

http://zabaraba.com/hr_index.html sajt koji preporučjem da pogledate


OBAVEZNO POGLEDATIhttps://www.youtube.com/watch?v=F3_c2teWzDw.

PRAVNI SLED.....
http://zabaraba.com/Hostali.html#100.070

MONOGRAFIJA kojom pratite šta su radili i ko je radio.......


 Izveštaj o poslovanju Zagrebačke banke za 1993 godinu

Samoupravni sporazum o OSNIVANJU ZAGREBAČKE BANKE
 Samoupravni sporazum II
 STATUT ZAGREBAČKE BANKE

Нема коментара:

Постави коментар