субота, 20. децембар 2014.

KOSOVO I METOHIJA ZAUVEK SRBIJA

KOSOVO I METOHIJA

Da bi ti neko pomogao, neće on da te moli, nego ti treba njega da zamoliš i drugo MORA DA POSTOJI INTERES jer u politici nema LjUBAVI, nego samo interesa, a RUSI SU NAMA REALNO MNOGO KROZ ISTORIJU POMOGLI, što je opšte poznato. Ovima sada ne mogu jer ni oni sami ne znaju šta hoće, a šuruju sa zapadom. Rusija pokazuje znake dobre volje, daje signale, pomaže, ali ne može da se SISA I PASE U RUSIJI, a da IZMUZU RADE NA ZAPADU.

Dok iz naših srca ne krene energija i ljubav prema Kosovu i Metohiji i dok sve te ljude sa takvim srcima muka ne natera, sedeće kući, a već sada se vidi da imaju sindrom Jasenovca gde dvojica ili trojica ustaša vode stotine na klanje iako bi ih ovi mogli ubiti i osloboditi se.
KADA SE UJEDINE ENERGIJE LjUBAVI SRCA PPREMA KOSOVU I METOHIJI I KADA NAS MUKA NATERA DA NEMAMO KUDA, ONDA ĆE SE DIĆI KUKA I MOTIKA I TADA ĆEMO NAPRAVITI PRAVU DRŽAVU, DOSTOJNU I PONOSNU, KOJA ĆE BAGRU KRIMINALNO-MAFIJAŠKU KOJA NAS JAŠE OD 20.10.1944 GODINE DO DANAS NAJURITI, POHAPSITI A DOBAR DEO POGUBITI NAKON SUĐENjA. Kako su došli tako samo mogu i da odu.
Pisao sam i objašnjavao da Srbijom i danas vladaju i svih ovih godina deca i unuci komunjara, a NE KOMUNISTA jer su to bili pošteni ljudi, NEPRIJATELjI SRBIJE, rođaci, bratići, sestrići, kumovi, onih oficira OZNA, UDBA, SDB, KOS, VOA, oficira vojske, policajaca, političara i funkcionera, direktora velikih državnih preduzeća, ... SAMO PAŽLjIVO PROUČITE I VIDEĆETE DA JE TAKO a da na prstima jedne ruke nema onih drugih i slučajnih.
POGLEDAJTE SAMO PISANjE BLIC, ALO, DNEVNIK,... a koga dovode danas na TV PINK u jutarnji proggram, na TV PRVA,... šta se priča na RTS,...biti SRBIN JE ZA NjIH BITI SRAMOTA. A TO NE SMEMO VIŠE DA TOLERIŠEMO, NEGO DA KRENEMO DA PRIČAMO NjIHOVIM JEZIKOM, JER ONI RAZUMEJU SAMO TAJ JEZIK, JEZIK SILE, PRETNjE, UBIJANjA, samo što ćemo mi za razliku od njih to raditi posle SUĐENjA, a ne SAOBRAĆAJKI kako su UBILI NEBOJŠU KRSTIĆA, BORKU VUČIĆ, ali i mnoge druge na način kako to radi MI6.

KADA BUDEMO imali državu sa svim atributima, ona će PRONAĆI Bernara Kušnera, dovesti u Srbiju SUDITI MU I PRESUDITI na način kako je on sa svojom ekipom radio a što je nedavno napisao i rekao zaštićeni svedok. Ne bi mogao nigde da se sakrije BERNAR KUŠNER I NJEGOVI LEKARI BEZ GRANICA, da bez granica BESRAMLJA I BEZOČNOSTI. Oni razumeju samo svoj jezik, i sa tim istim jezikom im vratiti da razumeju.
Pa ni Šiptarima na Kosovu i Metohiji i NEĆE IM SE NIŠTA LOŠE DOGODITI ako odu PRE NEGO ŠTO SE MI DOLE VRATIMO.
BITNO JE KAKO ĆE BITI NA KRAJU SA KOSOVOM I METOHIJOM, A MI SMO UBEĐENI DA ŠIPTARI NEĆE DUGO TAMO OSTATI I DA IH NEĆE BITI ZA UZORAK. ZNAJU ŠTA SU RADILI, A AUTOPUT SU NAPRAVILI DA MOGU BRŽE DA ODU, A TO ĆE SE DOGODITI NAKON GLOBALNE PROMENE ODNOSA SNAGA U SVETU. DA BI SE NEŠTO U ŽIVOTU NAPRAVILO, POTREBNA JE ŽRTVA, VELIKA ŽRTVA. MI NEĆEMO DANAS DA GINEMO, ALI NEĆEMO DOPUSTITI NI DA SRBE NA KOSOVU I METOHIJI UBIJAJU KAO GLINENE GOLUBOVE, A NA TOM POLJU ĆEMO OSTAVRITI NAJTEŠNJU SARADNJU SA RUSKOM FEDERACIJOM.

Donošenje zakona da se šiptarima zabranjuje da kupuju zemlju, kuće, stanove na području Srbije do konačnog rešenja njihovog statusa, sem za one koji su svo vreme bili lojalni građani Srbije.


Poništiti zakon o zabrani povratka Srba na njihova imanja na KiM.

Pred Međunarodnim sudom pokrenuti postupak za vraćanje imovine SPC i privrede na teritoriji koja je po rezoluciji 1244 pod kontrolom UN.

U datom trenutku posle promene globalnog odnosa snaga na KiM biće proterani svi šiptari i njihovi potomci koji su se doselili na KiM iz Albanije posle 06.04.1941. godine, sem onih za koje postoje dokazi da su bili LOJALNI GRAĐANI SRBIJE SVO VREME.

Na KiM će biti vraćeni svi Srbi iz centralne Srbije koji su bili proterani ili su prodali svoja imanja, a u njihova imanja u Srbiji ako ih imaju, kuće i stanove, useliće se mladi bračni parovi bez obzira na nacionalnost iz ostalih delova Srbije.

Iz Briselskog sporazuma analiza dela

UPOZORAVALI SMO NA VREME, A DECEMBRA MESECA 2014 godine STE I SAMI VIDELI KADA JE KOSOVO PRIMLJENO U MOK, A SRBIJA ČAK NIJE BILA NI PROTIV. ZAŠTO?
SAMO DA POJASNIMO TAČKU 14 Briselskog sporazuma DA NE BUDE DA JE TO USPEH, NEGO JASNO DA KAŽEMO DA JE TO KLASIČNA PREVARA I IZDAJA, jer ako su neki VELEIZDAJNICI A NEKI NEINFORMISANI ILI PAK  i nepismeni , MI SIGURNO NISMO.

14. Strane se slažu da neće blokirati jedna drugu u učlanjenju u međunarodne organizacije, niti će podsticati neku drugu stranu da blokira članstvo neke od strana u međunarodnim organizacijama i forumima.

SRBIJA NEĆE SPREČAVATI KOSOVO NA PUTU PRIDRUŽENJA EU su napravili, a članstvo u UN je naravno JEDAN OD USLOVA na tom putu, pa da se NAROD NE BI DOSETIO, onda SU NAPRAVILI OVU FORMULACIJU KOJA JE KLASIČNA VELEIZDAJA, ZA KOJU ĆE JEDNOG DANA PRED SUDOM ODGOVARATI.

OVO JE VIŠE NEGO JASNO ŠTA ZNAČI AKO SE KONAČNO PRIHVATI, JASNO I NEPISMENOM ČOVEKU. OVO MOGU DA PODRŽE SAMO ANTI SRBI, VELEIZDAJNICI I NJIHOVI POLTRONI, ULIZICE, POSLUŠNNICI, PARTIJSKA BAGRA KOJA HLEBA JEDE I KRV ISISAVA OVOM NARODU.


NAŠ ODGOVOR NA LAŽNU DILEMU VLADIMIRA ĐUKANOVIĆA napisanu u listu PRAVDA po nalogu FIRERA VUČIĆA, AKO ODBIJEMO ŠTA SE DOGAĐA, KOJU JE PLASIRAO SNS, je bio:
АКО ОДБИЈЕМО BRISELSKI SPORAZUM:
1. „Нема гаранције да ћемо Косово и Метохију сачувати, а ЕУ свакако заувек губимо.“
Nema garancija da ćemo GA TRENUTNO SAČUVATI, ali se dobija garancija i PRAVO da ga jednog DANA vratimo u svoje okrilje kada se promene svetski odnosi snaga i okolnosti. A gubitak EU svakako nije gubitak, jer sa EU ne dobijamo ništa sem daljeg rasturanja države, a sa ogromnom verovatnoćom se može TVRDITI da će se ona raspasti u sledećih par godina, znatno pre potencijalnog ulaska u EU. Takovo pitanje NIKADA sebi nisu postavljali NAŠI PRECI kada su bili pred teškim odlukama 1389, 1804, 1813, 1876-1878, 1912, 1914, 1941, 1999. Odreći se možete samo private imovine, a ne naše istinske postojbine, srca i kolevke pravoslavlja. Jedina garancija koja postoji jeste da ćemo svi jednog dana umreti i da smo SMRTNI i ni jedna više. Nema garancije ni za koga od nas da će dočekati naredni sat ili dan i dilema je deplasirana.

2. „Ставља се у изглед војна интервенција и насило заузимање севера Косова и Метохије од стране РОСУ и међународних снага под изговором да се успоставља ред на целој територији Косова.“
Ova dilema jasno ukazuje da ste na pogrešnom putu i da NEUTRALNOST ne vodi ničemu sem komadanju i uništenju Srbije, ali i uništenju Srba kao nacije, te je neophodno prikloniti se onome ko želi da ti pomogne. U razgovorima sada imamo 3 na 1, šiptari imaju EU I USA, a mi smo sami umesto da uključimo RUSIJU I KINU koje se same nude da pomognu, ali koje bez poziva neće doći. Svakako da upotreba sile ne može da prođe tek tako, a pogotovo ako se krene sa ubijanjem, jer tada definitivno možemo pomoći samo ako IMAMO PODRŠKU RUSIJE od koje TRIO koji vodi državu beži kao đavo od krsta, pa nam zato nije došao URALVAGON zavod, pa se zato kasni sa JUŽNIM tokom, pa smo odbili da budemo deo jedinstvenog ODBRAMBENOG SISTEMA SA RUSIJOM U KOLEKTIVNOJ BEZBEDNOSTI,… a jedno dupe na dve stolice ne može. A kada su nam bile potrebne pare tada je Rusije pritekla a MMF se povukao a EU zatvorila slavine. Setite se pre samo par meseci kada ste došli na vlast našim glasovima da vodite NACIONALNU a ne politiku BORISA TADIĆA.
ZABORAVILI STE REZOLUCIJU 1244 koja je na snazi I VAŽEĆI DOKUMENT, pa sila može kako hoće ALI NE MOŽE DOKLE HOĆE.

3. „Економски притисци на Србију се продубљују и доводе до озбиљних социјалних тензија у држави (пуштање меница, захтеви да се вратимо дуговања, завртање фондова…)“
Prvo menice su između preduzeća a ne država i ova namera je jasna da SE LAŽNO utiče na neuke i nepismene SRBE, zahtevi da vratimo dugovanja ne mogu mimo ugovora, a postoji i verzija da proglasimo bankrot a da njihove banke nacionalizujemo ili KAKO ONI KAŽU OPREZUJEMO zbog nelegalnog i kriminalnog prihvatanja hipoteka od lica koja nisu bili vlasnici založene imovine i preko toga u pljačkaškoj privatizaciji kupili sve za tepsiju ribe, plus pranje novca, nepoštovanje klijenata i njihova pljačka i POREZIMA o KAZNAMA PREUZMEMO SVE NJIHOVO, a pogotovo zbog lihvarskih kamata. Ako se uzme da nam KINEZI daju za obilaznicu oko Beograda NAJNIŽU cenu i kamatu od MAKSIMALNO 2,5% na 20 godina i grejs period od 5 godina a ova vlada hoće da progura skuplje Italijane, nama onda ne trebaju veći neprijatelji od ovakve Vlade Srbije.

4. „Суочавамо се са нарастујићим сепаратизмима у Рашкој области и Војводини, али и на југу Србије.“
Pa mi se sa time srećemo i sinhronizovana akcija već traje a mnoge tenzije bespotrebno pravi i sama Vlada Srbije imenovanjem IDIOTA na čelu EPS-a i ministarstva energetike koje hoće da uzmu Vojvodini i Novom Sadu SVE PARE OD PDV-a i POREZ NA PLATE koje pravi ELEKTROVOJVODINA, jer slepci ne znaju da rade svoj posao ili ga pak RADE NAMERNO TAKO da se ojačaju separatističke snage, koje znate i sami rade pod patronatom i instrukcijama britanskog, američkog i nemačkog ambasadora. Vojvodini ne daju čak ni obećanih i USTAVOM definisani 7%. AKO VAM RADI BIA I KOS onda to znate dokumentovanije od mene. A u Raškoj oblasti SAMI STE pokazali IMPOTENCIJU time što niste pokazali SNAGU države i uklonili tablu Aćif efendiji, Zukorliću dopuštate da ne plaća struju i kamatu i ne znate da mu odgovorite da po Kuranu se dugovi plaćaju na vreme i zato tamo u Kuranu i islamu NEMA KAMATE. A time pokazuje da je loš musliman. I izvadite lepo iz arhiva ko mu se i kada poturčio i prešao u ISLAM i pokažete da nije nikakav Bošnjak nego Srbin. Dopuštate Bošnjački jezik umesto da ih tužite kao što su Nemci Austrijance kada su ovi hteli da proglase austrijski jezik i onda ZABRANITE jer je to SRPSKI JEZIK, a isto uraditi i sa tzv. crnogorskim jezikom i hrvatskim jezikom. A šiptari znaju vrlo dobro da ako bude akcija na Srbe na KiM da ni oni neće ostati u Preševu i Bujanovcu.

5. „Апсолутно помагање сервилних политичких снага да поново дођу на власт.“
Pa realno servilnijih političara od Nikolića, Dačića i Vučića nije bilo da su više ispunjavali želju EU I USA, ali da bi opstali uopšte od udara tajkuna i zapada, morate se odlučiti za RUSIJU i bliske veze. U suprotnom ni jedna sila vas neće sačuvati na vlasti,a PROKLETSTVO PREDAJE I IZDAJE KOSOVA pratiće SVE VAŠE POTOMKE koji će jadni ni krivi ni dužni doživljavati najgore moguće tragedije i nesreće, pošto takav čin VELEIZDAJE nije zabeležen u SRPSKOJ istoriji i gde bi Vuk Branković bio nacionalni heroj i junak poredeći ga sa OVOM SADA TROJKOM. Prestanite da trčite kompletno svi ministry I Predsednik kod ZAPADNIH ambasadora da im predajte izveštaje šta plnirate i pitate za dozvolu, cenite BAREM MALO SEBE, nemojte da bolujete od kompleksa niže vrednosti.

6. „Стављање у изглед константних сукоба са окружењем.“
Koji sukoba sa okruženjem, sem potencijalno sa Kosovom. Što se tiče Hrvatske pa Đelić je potpisao i od 01.01.2014 godine HRVATI će postati vlasnici 600.000 ha zemljle u Vojvodini koju su kupili uz pomoć Vatikana I hrvatske države mimo zakona, ustava i prepravkom katastarskih knjiga i o svemu ovome VUČIĆ ima na stolu kompletnu dokumentaciju. A NIŠTA NE PREDUZIMA DA SE TO PONIŠTI i spreči da nam HRVATSKA PROŠIRI GRANICU. Ako nemamo partnere i velikog brata koji se sam NUDI da pomogne, nego glumimo Titovo vreme neutralnosti, ali slepački, jer Tito nikada nije bio neutralan, vodio je politiku malo uz jedne pa kada se ugreje i postane vruće ode drugima i imali smo 25 miliona stnovnika, a sada 8 miliona i MORAMO SA RUSIMA I KINEZIMA koji nadolaze kao ekonomske sile jer bliži se krah EU u narednih par godina, pošto se truo sistem raspada a USA će doživeti veliki kolaps, to se jasno vidi. Problem je što nemamo političare vizionare nego poltrone koji vide samo ispred svog nosa, Milošević je nabijao prst u oko USA kada su bili na vrhuncu moći, podržavao Jazova u puču a SSSR u kolapsu i pred raspadom, a sada kada su EU i USA u kolapsu a KINA I RUSIJA u velikom usponu, kada je valutni rat skoro pa eskalirao, vi se okrećete NAŠIM KRVNIM NEPRIJATELJIMA. Sve se može ako se ima CILJ, a vi NEMATE CILJ u tome je problem. 
„Како год, у оваквим околностима ваља размислити шта и како даље!“
Dalje se ZNA ako ste patriote i ODGOVORNI ljudi, ako niste klasične marionete.

NIKADA NISU ODGOVORILI NA NAŠE STAVOVE, A SAMI VIDITE I ZAŠTO.

DA LI POSTOJI SRAMNIJI PUT OD PUTA DRUŽENJA I PREGOVARANJA SA UBICAMA SRPSKE DECE, ŽENA, POLICAJACA,... KAKAV SRAMAN PUT, PA OVO JE NEBIRANJE SREDSTAVA DA BI STIGAO DO CILJA. A ZABORAVLJAJU ...DA PUT POPLOČAN GOVNIMA VODI PRAVU U SEPTIČKU JAMU ILI KANALIZACIJU.
CRNA GORA JE OMOGUĆILA DA SRBIJA POSTANE SAMOSTALNA DRŽAVA, KADA JE NAPUSTILA ZAJEDNICU, A SADA ĆE HAŠIM TAČI I RAMUŠ HARADINAJ DA OMOGUĆE SRBIJI DA UĐE U EVROPSKU UNIJU I DA SEDE ZAJEDNO.
DA LI POSTOJI DNO MORALA, DNO OBRAZA,.. DA NAM PRODAVCI ORGANA OMOGUĆE DA UĐEMO U EVROPSKU UNIJU PRODAJUĆI SRCE SRBIJE.

KADA DECI BUDU DAVALI DA JEDU, SA SVAKOM KAŠIKOM KOJU BUDU STAVLJALI U USTA, SIPAĆE DAR HAŠIMA TAČIJA I RAMUŠA HARADINAJA, OBEZBEĐEN NARKOTICIMA I PRODAJOM ORGANA SRPSKE DECE, MAJKI, VOJNIKA, .... MI SRBI TO NE ŽELIMO, DAJTE REFERENDUM AKO VERUJETE U NASTAVAK RAZGOVORA I SPROVOĐENJE U DELO SVEGA ŠTO JE URADIO TADIĆ, TRAŽIO ČEDA JOVANOVIĆ, a VAS DVOJICA SPROVELI U NEDELO.
PREDLAŽEM DA SE ODMAH UVEDE ORDEN BORISA TADIĆA PRVOG REDA KOMADANJA SRBIJE, a taj orden BORISA TADIĆA PRVOG REDA KOMADANJA SRBIJE DA dobiju Ivica Dačić i Aleksandar Vučić.
""Ko izdao, izdalo ga telo. Poželeo ali ne mogao poći. U kući mu se ne javljalo ni staro ni mlado, od ruke mu se sve skamenilo, u toru mu ovce ne blejale, u oboru krave ne rikale. Da Bog da da se u sinji kamen pretvori, da se drugi na njega ugledaju. Ne bio srećan ni dugovečan niti lica božijeg ikada video.""
OVO JE BILA ZAKLETVA SRPSKIH USTANIKA POD VOŽDOM KARAĐORĐEM, A MISLIM DA BI OVU ZAKLETVU MORALI DA POLAŽU I NAGLAS KAŽU SVI POLITIČARI, PA ONDA SLOBODNO NEKA RADE ŠTA HOĆE. A pošto je ona jednom IZREČENA, njena energija se ODNOSI na sve BUDUĆE GENERACIJE PA I SADAŠNJU VLADU I PREDSEDNIKA.
Čujemo besramnike iz  SPS i SNS kadrove i propagandnu mašineriju kako lažu i objašnjavaju ovo, ne možemo da verujemo kakva  OBJAŠNJENJE I TUMAČENJE, čuvajući SVOJE TRULE PRIVILEGIJE.

Kada god budu jeli RUČAK IMA DA SE SETE I DA IM U PODSVESTI STOJI VAĐENJE ORGANA I UBIJANJE OTETIH SRBA, KOJE SU AMINOVALI I ZA KOJE SU GLASALI i PROTIV KOJIH ONI NISU PODIGLI OPTUŽNICU IAKO IMAJU DOKAZE, A DA SU UGOVOR O PREDAJI SVETE SRPSKE ZEMLJE NAPRAVILI SA JEDNIM OD KLJUČNIH POSLE BERNARA KUŠNERA PRVIM HAŠIMOM TAČIJEM. NAPRAVILI PREDAJU KiM KAO I PRODAJU ORGANA I UBISTVO PREKO 2000 SRBA. Ali znamo da će kada im se bude javno sudilo svi biti manji od MAKOVOG ZRNA


POZIVAMO SVE GRAĐANE SRBIJE KOJI IH PODRŽAVAJU I BRANE,  NA VREME, DA SE AKO IMAJU OBRAZ, MORAL, ČAST I ARGUMENT i  BRANE VUČIĆA, NIKOLIĆA i DAČIĆA koji su ovo jednoglasno doneli, ODREKNU SITNIH INTERESA ZBOG KOJIH TO ČINE, JER PO OVOM PITANJU POZIVAMO SVE ČELNIKE VLADE I SVIH PARTIJA KOJE PODRŽAVAJU VLADU SRBIJE NA TV DUEL DA IM ONDA MI ODGOVORIMO I DA IH POKOPAMO, kao što će ih istorija pokopati i sahraniti, a njihova gramzivost, poltronstvo i karijerizam UBITI VRLO SKORO, kao što će i sve one koji ih podržava u skorijem vremenu uništiti CRNA TROJKA KOLJAČA SRPSKE DRŽAVE VUČIĆ-DAČIĆ-NIKOLIĆ.
DOGODINE U PRIZRENU !!! To je SRBSKI POZDRAV, koji nam jasno kaže da će se SRBIJA VRATITI TAMO GDE JE ODUVEK I BILA I DA ĆE sedište SPC biti u PEĆKOJ PATRIJARŠIJI a ne u Beogradu ili Sremskim Karlovcima. 

Нема коментара:

Постави коментар