субота, 20. децембар 2014.

Kako izgleda borba protiv KRIMINALA i KORUPCIJE ČINJENIČNO.


Prvo i osnovno, ZADRŽANA je Zagorka Dolovac i Miljko Radisavljević.
Drugo, nikome nije zabranjeno raspolaganje imovinom dok se postupak ne okonča.
Treće, rasformirana je grupa koja je istraživala 24 sporne privatizacije a koju je vodio veliki kriminalac i mafijaš PUŠIĆ iako se znalo ko je on.
Četvrto, niko nije do sada PROCESUIRAN.
Peto, optužnice padaju kao kruške iako se znalo da je napravljen takav dogovor u MOŠINOJ vili u Sremskoj Kamenici.
Šesto, ide se na zastarevanje ili da optuženi i ključni svedoci umru
Lale Sekulić AGROBANKA 300 miliona evra UMRO
Radulović C MARKET 300 miliona evra –UMRO Mišković NETAKNUT
Mišković-DOBIO PASOŠ a sa 12 miliona evra gaantuje PLJAČKU C marketa i Luke i PUTEVA iako je pljačka veća od 400 miliona evra
Beko-PRISTUP JAVNIM NABAVKAMA i jasnu ZAŠTITU TOMISLAVA NIKOLIĆA
Dinkićev šef kabineta je sada šef kabineta ALEKSANDRA VUČIĆA
Stanko Subotić-OSLOBOĐEN
DULIĆ-OSLOBOĐEN
Brat Andrej-MOĆ I NOVAC i "krađa identiteta"
EPS izabran stari za novog direktora i zadužio EPS više od 500 miliona EVRA i sada je dug MILIJARDU EVRA, a tendere i izmišljene poslove koji ugrožavaju ENERGETSKU BEZBEDNOST SRBIJE dobija ista ekipa Škrbić, Slijepčević, Lazarević,........
GALENIKA, UNIVERZAL BANKA, PRIVREDNA BANKA,FOND ZA KAPITLANE INVESTICIJE VOJVODINE, FOND ZA RAZVOJ SRBIJE,.....

A o setu pitanja koja smo postavili da ne govorimo o svim privatizacijama i likovima poput Hamovića, Peconi, braće RUTOVIĆ, Matića, Matijevića, Kostića, Drakulića i destine drugih da ne nabrajam JER SU TO PITANJA SVIH PITANJA I PRVI POSAO KOJI BISMO REŠILI U KRATKOM ROKU EFIKASNO I BEZ MILOSTI.

OVO SU REZULTATI BORBE PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE, gde ispada da je SRBIJA JEDINA ZEMLJA U KOJOJ NEMA KORUPCIJE JER NI JEDAN POLITIČAR NIJE ZAGLAVIO ROBIJU, a korupcije nema bez POLITIČARA, barem ne one vrhunske i velike koja izjeda narod i državu.
Ako koza LAŽE, rog NE LAŽE. Shvatate li sada obim laži i prevara Aleksandra Vučića?

POKVARENI GLUPAK je mnogo OPASNIJI od zločinca.
Mnogo ih je braćo i sestre u ovoj KATEGORIJI, mnogooooooooo. A SVAKI IMA PARTIJSKU KNJIŽICU i FUNKCIJU......


"Vidi se da su tužioci na svojim mestima. Lično sam zadovoljan jer su tužioci smeli i mogli samostalno da deluju", rekao je Vučić 
MOJ SVAKI KOMENTAR JE SUVIŠAN, A SVA BORBA PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE NAJOBIČNIJA FARSA, pisao sam pre DVE godine a PONAVLJAM i danas. 
TUŽILAŠTVO JE RAK RANA SRBIJE, OTROV KOJI TRUJE CEO ORGANIZAM DRŽAVE. Miljko Radisavljević, Zagorka Dolovac, Vukčević, Vekarić,..... su najobičnije marionete zapada preciznije SAD i GBR. Oni imaju jasan zadatak koji vrlo uspešno sprovode.
Dok se javno zalažu za borbu protiv KRIMINALA, vlada Srbije kroz DEPEŠU MINISTRA UNUTRAŠNJIH POSLOVA SVIM NAČELNICIMA PU u Srbiji, JASNO JE STAVILA DO ZNANJA da pre nego što IZVESTE TUŽIOCA o nalazima ISTRAGE i krenu u hapšenje na osnovu NALOGA koji bi dobili, PRETHODNO MORAJU DA IZVESTE LIČNO MINISTRA UNUTRAŠNJIH POSLOVA koji će ODLUČITI faktički da li da se materijali DOSTAVE TUŽIOCU ILI NE.
Ovo jasno govori o tome da POSTOJI ZAŠTITA SA VRHA ZA POJEDINA LICA.

Kada moralna mizerija, veleizdajnik, fukara, izmet ljudskog morala i plod ZALUTALOG SPERMATOZOIDA nakon NESREĆNE I PROPALE LJUBAVI  izjavi DA JE "ZAHVALAN ANGELI MERKEL ŠTO IMA POTPUNO ISTE ŽELJE KAO MI", SVAKI NORMALAN ČOVEK U SRBIJI MORA DA USTANE.

Angela MERKEL je jasno i javno REKLA i to sam pisao i u novembru prošle godine DA SU SRBIJA I KOSOVO NEZAVISNE DRŽAVE I DA SVAKA IDE SVOJIM PUTEM U EU.

I on nama kaže da ona želi isto što i MI.

PA MI NISMO TI, VELEIZDAJNIČKA FUKARO, ŠPIJUNU I MARIONETO MI6, MI NE ŽELIMO SRBIJI ONO ŠTO JOJ ŽELI ANGELA MERKEL.

JADNA JE KUĆA ČIJEG DOMAĆINA DUŠMANI HVALE.

5 njegovih PREDLOGA iznetih u NEMAČKOJ kao da je sam FAHRI MUSLIU napisao.

Mi želimo da živimo normalno i od svoga rada i znanja, ne želimo SANKCIJE Rusiji nego bratsku saradnju, mi ne želimo robovski odnos i da SRBIJA BUDE I DALJE OTVORENI KONC LOGOR, mi ne želimo da se zemlja u Vojvodini vrati FOLKSDOJČERIMA jer su ta pitanja davno rešili Vili Brant i Josip Broz, mi ne želimo da Raška oblast dobija autonomiju, mi ne želimo komadanje Srbije, mi ne želimo da naše žandarme UBIJAJU TVOJA BRAĆA PO KRVI Aleksandre Vučiću a da se to ne kazni drakonski, mi želimo ALEKSANDRE VUČIĆU DA PODNESEŠ OSTAVKU I DA NAPRAVIŠ NAGODBU SA TUŽILAŠTVOM NA 40 GODINA ROBIJE, jer kazna koja te čeka KADA DOĐE OSLOBOĐENJE je mnogo gora.

Setite se velikodušnosti  PUTINA kada je zatražio KORIDOR za opkoljene UKRAJINSKE VOJNIKE, a mi koridora za ove VELEIZDAJNIKE SIGURAN SAM NEĆEMO DOZVOLITI in NAĆI ĆEMO SVE KOJI BUDU POBEGLI PACOVSKIM KANALIMA.

ZAŠTO NE SME NA TV DUEL, DA LI JE ON ZVEZDA KOJA NE SME NIKOME NA DUEL, jer zna da niti išta vredi, niti išta zna, a NJEGOVU IZDAJU I TRULU POLITIKU veoma lako je raskrinkati i na osnovu PRIVREDNE I SOCIJALNE politike, pošto on o tome NEMA BLAGE VEZE S MOZGOM.

Zato je vreme za REZ Rad Ekonomija Zakon, da se zaista OBRAČUNAMO SA KRIMINALOM, KORUPCIJOM, jer ovo je kriminal i korupcija NAJGORE VRSTE jer ima veze sa VELEIZDAJOM nacionalnih interesa SRBIJE i NJENOG EKONOMSKOG SATIRANJA.


KOJA smo mi država bez mozga, prosto nenormalno ponašanje, svako ministarstvo DRŽAVA ZA SEBE, umesto da država odlučuje o svemu a ne ministarstva. O čemu se radi.

Evo primera. Recimo Novi Sad i Beograd imaju napuštenih kasarni, a SUDOVI, TUŽILAŠTVA nemaju adekvatnog prostora i umesto da država te prostore PRENAMENI ministarstvu PRAVDE, jer i jedno i drugo je PRAVLJENO OD NAŠIH PARA, kriminalna država se odlučila da UZME U ZAKUP PROSTOR za recimo NOVOSADSKI APELACIONI SUD I TUŽILAŠTVO u Sremskim Karlovcima umesto da im dodeli napuštenu bivšu kasarnu Maršal Tito-Arčibald Rajs. Ovakvih primera da ne zamaram i u Beogradu i drugim mestima ima dosta.

SKOTOVI ODVRATNI zar se tako odnosite prema parama NAS GRAĐANA, dok punite džepove privatnika i SPC za BUDALASTE ZAKUPE.


AMAN LJUDI UKLJUČITE VIŠE MOZAK, NE DAJTE PSIHOPATI, PREVARANTU I STRANOM PLAĆENIKU, VELEIZDAJNIKU KOJI PRODAJE SRBIJU I UBIJA NA TENANE DEO PO DEO, da dobije ove IZBORE. TAKVOG UBICU ROĐENE ZEMLJE, SVET VIDEO NIJE.

POGUBNE POSLEDICE ULASKA U EVROPSKU UNIJU

ULASKOM U EVROPSKU UNIJU, BI SE OTVORIO JOŠ VEĆI PROBLEM GDE BI ŠIPTARI SVOJIM NARKO PARAMA KUPOVALI ZEMLJU I KUĆE, FABRIKE, A ŠIPTARI POZNATI PO VEOMA VELIKOM BROJU RAĐANJA GODIŠNJE KOJI IMAJU, SRBIJA U EU TO NE BI MOGLA DA SPREČI I OVAKVOM KRATKOVIDOM ODLUKOM, SRBIJA BI SEBE DOVELA U SITUACIJU DA NESTANE, A TRENUTNO JE PROSEČNA STAROST STANOVNKA SRBIJE ČAK 47-48 GODINA.
NE VLADINE ORGANIZACIJE SEM ONIH ZA POMOĆ OBOLELOJ DECI ĆE BITI ZABRANJENE UKOLIKO PRIMAJU POMOĆ IZ INOSTRANSTVA, A ZABRANIĆE SE FINANSIRANJE ISTIH IZ BUDŽETA ILI DONACIJAMA JAVNIH PREDUZEĆA ILI PREDUZEĆA U KOJIMA DRŽAVA IMA SUVLASNIČKI UDEO.
Naša privreda je NESPREMNA I NEJAKA a mnoga pravila su pogubna po građane SRBIJE.

4 коментара:

  1. Evo još jedan prilog koji govori o toj tzv borbi protiv KRIMINALA, kada su OPLJAČKANE PARE NARODA I DRŽAVE SRBIJE

    Definitivno se ovo mora pogledati, mnogo toga objašnjava....

    tajna veza DINKIĆ VUČIĆ, šef kabineta VUČIĆA je sada šef kabineta VUČIĆA, mislite da je slučajno. Ja kažem ne, jer je veza u OPJAČKANIM PARAMA OVOG NARODA I DRŽAVE

    http://www.kanal9tv.com/emisija-nema-bez-veze-15-12-2014-pask-kacinari/

    ОдговориИзбриши
  2. I naravno još jedan video prilog na temu pjačke naših 2,5 milijardi evra koje Srbija ne želi da traži

    .http://www.mojnet.com/video-goli-zivot-pasko-kacinari-10-10-2013/079fa3bcb336e87383f9

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicna Vam je stranica, vidim da Vam je poslednja objava 2015. Zanima me zasto niste odavno aktivni?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман27. мај 2023. 07:58

      Nisam jer ne vredi, niko ne zeli da menja sistem, svi bi da budu kalif umesto kalifa. Posetite i FB Eliot Istinić i bice Vam sve jasno i videcete kompletno i taksativno nabrojan i opisan program za sve tacke. Gubljenje 7 godina truda bez podrske, realne podrske. A ovde je prebacen samo deo sa te FB stranice.

      Избриши