субота, 20. децембар 2014.

NARKO DILERI KAŽNJAVANJE


Svaki narko diler koji bude uhvaćen sa više od 1 gr narkotika do 10 grama biće kažnjen sa 5 godina zatvora, od 10.001 gram do 50 grama 10 godina zatvora, preko 50 grama do 500 grama sa 15 podina zatvora, preko 500 do 1000 grama sa 20 godina zatvora i konfiskaciju imovine, a preko 1000 grama do 5 kg sa 30 godina zatvora i KONFISKACIJU IMOVINE, preko 5 kg sa 40 godina zatvora i KONFISKACIJU IMOVINE.
NARKO DILERI NE MOGU IMATI PRAVO POMILOVANJA.
Nije budala i neznalica onaj koji ne zna da čita i piše, nego je BUDALA onaj koji misli da je istina sve ono što pročita, kaže stara SRPSKA poslovica. NE NASEDAJTE SKOTOVSKIM FORAMA, nego gledajte ČINJENICE I ARGUMENTE, ISTINU I REZULTATE RADA, ne priču i maštu, PROVERAVAJTE RELANOST ispunjavanja TIH OBEĆANJA,.... SVAKO KO HOĆE DA VLADA SRBIJOM NEKA POLOŽI KAO ZALOG SVOJU IMOVINU ZA ISPUNJAVANJE IZBORNIH OBEĆANJA.
NIKADA NE ZNAŠ KOLIKO SI JAK, SVE DOK BITI JAK NE POSTANE JEDINI IZBOR KOJI IMAŠ.
DOK SU širom sveta na ulice izašli OGORČENI, u Srbiji sede kući, nežele da glasaju ili glasaju za KVARTET ZLA SNS, SPS, NDS, LDP potpuno OŠAMUĆENI. Neka svako od vas OSVESTI makar JEDNOG OŠAMUĆENOG i USPEH NE MOŽE DA IZOSTANE.

Нема коментара:

Постави коментар