субота, 20. децембар 2014.

BANKARSKI SEKTOR I SUBVENCIONISANJE KAMATA


BANKARSKI SISTEM

U roku od 90 dana, napraviti Razvojnu banku Srbije od kapitala SRBSKIH banaka i SRBSKIH preduzeća, vraćanja SRPSKIH PARA OPLJAČKANIH OD NARODA I DRŽAVE..

NACIONALIZOVATI SVE STRANE I DOMAĆE BANKE koje SU UČESTVOVALE U KRIMINALNIM PRIVATIZACIJAMA PRIMAJUĆI ZA HIPOTEKU IMOVINU KOJA JE BILA PREDMET PRIVATIZACIJE I NA DRUGE KRIMINALNE NAČINE UNIŠTAVALE SRBIJU, BEZ PARDONA, ZBOG NJIHOVOG KRIMILANOG UČEŠĆA U PRIVATIZACIJAMA, MENJANJA UGOVORA BEZ SAGLASNOSTI GRAĐANA SRBIJE NJIHOVIH KLIJENATA I NAŠIH PREDUZEĆA KOJA SU OJADILI.
ZA SVE UGOVORE KOJI SU LIHVARSKI,  MORAĆE ODMAH DA ISPLATE NADOKNADU GRAĐANIMA I PRIVREDI, UKOLIKO NE ŽELE POTPUNU KONFISKACIJU ilI NACIONALIZACIJU IMOVINE.

OVO DRŽAVA I NBS ne mogu i ne smeju da posmatraju sa strane kao da se njih to ne tiče pod formom SLOBODE TRŽIŠTA. TA SLOBODA JE JEDNAKA SLOBODI DATOJ SVAKOM POJEDINCU DA UBIJA BEZ IKAKVIH SANKCIJA. OVO JE DOZVOLA ZA UBIJANJE DATA BANKAMA.

MONOPOL KOJI SE NE ZAUSTAVLJA, uništavanje SRPSKE PRIVREDE koje se ne zaustavlja, A NEMA NIŠTA NI OD SRPSKE RAZVOJNE BANKE, a mi bez NAŠIH PARA I NAŠE BANKE NE MOŽEMO DA POKRENEMO PRIVREDU. Lihvarske su kamate i katastrofalni USLOVI koje banke postavljaju LJUDIMA, ali i PREDUZEĆIMA.

A cene njihovih usluga su neverovatne i bezobrazne DO BEZOČNOSTI. NEKO KONAČNO MORA DA KAŽE DOSTA, NE MOŽE VIŠE TAKO. A TO MOŽMO MI, JER NAM JE SRBIJA NA PRVOM MESTU.

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/420299/Sramota-Banke-deru-sad-i-na-odrzavanju--racuna
Omogućićemo da se konačno pojave INVESTICIONI KREDITI na 10 i 20 GODINA sa kamatama od 0,75 do 2,75%, kakve su u normlanom SVETU, 
a pogotovo oni koji imaju obezbeđen IZVOZ ili vrše ZAMENU UVOZA domaćom proizvodnjom.

UKINUTI SUBVENCIONISANJE KAMATA

SUBVENCIONISANJE KAMATA koje daju strane BANKE, je hranjenje PIJAVICE na telu NARODA, to je narodski rečeno za njh BANKARE, HLEBA BEZ MOTIKE.
Kada napravimo  SRPSKU RAZVOJNU BANKU SA NISKIM KAMATNIM STOPAMA, profit ćemo ulagati  u POKRETANJE PROIZVODNJE I REINDUSTRIJALIZACIJU SRBIJE, a ne HIJENAMA I KRVOLOCIMA DAVATI JOŠ KRVI I LEŠEVA GRAĐANA SRBIJE, kao što to rade sve vlade SRBIJE do danas od 2000 godine.
Subvencionisanjem  se pare poreskih OBVEZNIKA DAJU SAMO NEKIMA i SVI KOJI IZDVAJAJU NEMAJU KORIST, NEGO SAMO ONI BLISKI BANKARIMA I POLITIČARIMA. Ne ulaže se u pokretanje PROIZVODNJE, a samo ONA MOŽE DA POKRENE SRBIJU.
MOLIMO I KUMIMO; TRAŽIMO I ZAHTEVAMO, dajte podršku da se NAPRAVI SRPSKA RAZVOJNA BANKU, jer ovo što planiraju uraditi na tm polju JE JOŠ JEDAN PUCANJ U TELO TEŠKO RANJENOG GRAĐANINA I PRIVREDNIKA SRBIJE koji i sami vidite opraštanjem vraćanja opljačkanog, subvencionisanjme kamata, prodajom ili uništavanjem preostalih SRPSKIH BANAKA.

MI SUBVENCIONIŠEMO KREDITE STRANIH BANAKA SA MILIJARDU EVRA, UMESTO DA SE OTRGNEMO PRITISCIMA ZAPADA I NAPRAVIMO SRPSKU RAZVOJNU BANKU.
TIME SE BANKAMA PORUČUJE da kamate NE SMANJUJU jer će se od poreza i KREDITA finansirati NJIHOV SIGURAN USPEH U POSLU i VELIKI PROFIT.
Kada budemo imali SRPSKE banke i kada srpska privreda bude imala povoljnije kredite KRENUĆEMO NAPRED SILOVITO. Austrijske banke u Austriji daju kredite za INVESTICIJE od 0,75 do 1,75% GODIŠNJE KAMATE, a kod nas toliko NIJE NI MESEČNA KAMATA, NEGO JE JOŠ VEĆA. 
ZATO SRPSKI NOVAC U SRPSKU RAZVOJNU BANKU, A TIME ĆE PROFIT DA OSTAJE U SRBIJI, A PRIVREDA ĆE IMATI JEFTINE KREDITE.

Нема коментара:

Постави коментар