недеља, 21. децембар 2014.

REPUBLIKA ILI MONARHIJA



O tome će odlučiti narod na referendumu. Iznosimo naš stav.

Što se tiče KRALJA, tu smo apsolutno PROTIV jer ko hoće CIRKUS, ima MOSKOVSKI VELIKI ili ima MEDRANO CIRKUS.


ONI, KARAĐORĐEVIĆI, SU UGASILI SRBIJU ODMAH POSLE PRVOG SVETSKOG RATA, 


Kako misle KARAĐORĐEVIĆI da budu KRALJEVI SRBIJE?
 
Hteli su HRVATE I SLOVENCE da i njima budu KRALJEVI i to je bila cena GAŠENJA SRBIJE KAO DRŽAVE, umesto da su ih prepustili Austriji i Italiji.
Neka idu kod njih da budu kraljevi.


Drugo za vreme dinastije Karađorđevića STRADALO JE 3 MILIONA SRBA u samo30 godina VLADAVINE. ŠTO JE MNOGO MNOGO JE. I NE ZNAJU SRPSKI JEZIK.

Aleksandar Karađorđević je SRBIJI došao GLAVE i on je NAJVEĆI GROBAR SRPSKOG NARODA, da nije pravio JUGOSLAVIJU ne bi bilo JASENOVCA, ne bi bilo pokrštavanja, ne bi bilo ni 1991 godine. Pof njihovom vlašći pobijeno je preko 3.000.000 Srba.


DA, ON JE SVOJIM ODLUKAMA POSTAO NAJVEĆI GROBAR SRPSKOG NARODA


SRBIJA JE PO GRANICAMA IZ LONDONSKOG SPORAZUMA trebala biti VIROVITICA KARLOBAG, a on je spasio HRVATE I SLOVENCE, dve velike KUGE i zarazio a potom POBIO TIM ODLUKAMA SRPSKI NAROD I DRŽAVU. Da ne govorimo o KONKORDATU i ubistvu patrijarha VARNAVE.


ON JE UKINUO NAKON VEKOVA SRPSKU KRALJEVINU I SRPSKO CARSTVO, 

NJEGOVOM ODLUKOM JE PRESTALA DA POSTOJI KRALJEVNA SRBIJA, pa ovaj njegov naslednik i unuk se lažno predstavlja kao neki prestolonaslednik REALNO UKINUTE MONARHIJE PO VOLJI NJEGOVOG DEDE. Ako hoće Jugoslaviju neka IDE NA BLED da traži povrat IMOVINE i tamo pravi KRALJEVINU SLOVENIJU

Neko ko nije u stanju da nauči SRBSKI jezik za 20 godina, ko sluša službe i opela na ENGLESKOM JEZIKU u sred Srbije, ko je MASON najgoreg tipa, svakako ne može da bude SRBSKI KRALJ.

1 коментар:

  1. A ne bi bilo ni ubistva kralja Aleksandra u Marseju u organizaciji Ustasa i VMRO, u kojem ubistvu su ucestvovali i Pavelic i verovatno i Tito. Zasto Karodjerdjevici nisu hteli granicu Karlobag, Karlovac, Virovitica i da naprave Srbiju, nego su hteli Jugoslaviju, ostace kao velika misterija i kao najveca greska Karadjordjevica.
    Mi trenutno jos ne znamo ni sta ce ostati od Srbije uopste, kako je krenulo, mozda ni beogradski pasaluk. Znaci da Srbija mora prvo da utvrdi svoje granice, pa tek onda da narod kaze referendumom sta zeli. Kralj Karadjordjevic ima male sanse svakako.

    ОдговориИзбриши