уторак, 6. јануар 2015.

POLJOPRIVREDA I PREHRAMBENA INDUSTRIJA

POLJOPRIVREDA I PREHRAMBENA INDUSTRIJA

Srbija će se zadužiti kod RUSIJE ili KINE ili korišćenjem DEVIZNIH REZERVI  za kupovinu sistema za navodnjavanje u visini od MILIJARDU DOLARA/EVRA, čime će se prinosi UDVOSTRUČITI najmanje, a preduzeća ili pojedinci će otplaćivati sisteme navodnjavanja u naturi kao ekvivalent 4 tone pšenice po hektaru ili 4 tone kukuruza u zavisnosti od vrste kulture koja se uzgaja. Ostali će platiti u ekvivalentnom novčanom iznosu kroz suncokret, šećernu repu,.....

Vreme otplate je 5 godina nakon čega postaju vlasnici sistema za navodnjavanje koji mora da bude u funkciji i održavan.

Ako uzmemo da je to MILIJARDU DOLARA, za te pare se može NAVODNITI 250.000 ha. Onda uzmite da imate najmanji profit i da navodnjavate najmanje profitabilno PŠENICU, a ne kukuruz ili povrtrske kulture, šećernu repu, suncokret,...
PO JEDNOM HEKTARU, se dobija 4 TONE VIŠE NEGO SADA MINIMALNO, čija cena je na međunarodnom tržištu 20-25 eurocenti. UZMIMO NAJGORE od 20 eurocenti.
250.000x4000x0,20 je ukupno 200 MILIONA EVRA GODIŠNJE.
KADA IMATE JEFTIN KAPITAL ONDA SE ON ULAŽE U PROIZVODNJU, a kod nas je to HRANA. Da profit može da bude i veći od 200 miliona EVRA GODIŠNJE i da se penje do čak 400 ili 500 miliona EVRA GODIŠNJE, jasno je ako se jedan deo novca upotrebi za pokretanje PREHRAMBENO PRERAĐIVAČKIH KAPACITETA, poput 29. Novembar Subotica, BEK Zrenjanin, PKB Beograd, Elan Srbobran, Panonka Sombor, Sirmium Sremska Mitrovica, Srem Šid i drugih koje bi i ako su u privatnom sektoru ako ne rade DRŽAVA morala PREUZETI i POKRENUTI.
DA LI VAM JE SADA JASNO KAKVI ODLUČUJU O PARAMA I EKONOMIJI, KOLIKO ONI IMAU MOZGA DA VODE EKONOMIJU, FINANSIJE I DRŽAVU.
IZ PROFITA KOJI BI SE PRAVIO BEZ PROBLEMA BI SE VRAĆAO I KREDIT I SKUPE KAMATE, A TAJ KREDIT BI SE OTPLATIO EKSPRESNO SA ADEKVATNIM ULAGANJEM KOJE PREDLAŽEMO.


Sa 500.000.000 evra će se pokrenuti prehrambeno-prerađivački kapaciteti i stočarska proizvodnja namenjena pre svega izvozu u Rusku Federaciju, pre svega proizvodnja SVINJA i PILIĆA kojima su turnusi 90 i 42 dana respektivno, a onda i  govedarstvo i ovčarstvo..

Poništavanje odluke koju je potpisao Božidar Đelić da stranci mogu da kupuju ZEMLJU u Srbiji. Zbog te odluke će biti izveden na sud zajedno sa svima koji su glasali za tu odluku na VLADI SRBIJE. U sklopu ovoga prekontrolisati sve katastarske knjige, a one koji su prepravljali knjige i omogućavali strancima da dođu u posed zemljišta procesuirati na osnovu Zakona da ekonomski zločini nikada ne zastarevaju na DOŽIVOTNU ROBIJU uz konfiskaciju kompletne imovine.

Čovek pogreši i kada bira bračnog partnera a želi najbolje, nekada kao momak ili devojka u godinama NEMAMO IZBORA i biramo NAJMANJE ZLO I JEDINO PONUĐENO, pa se naravno to odnosi i na glasanje.
Kao da daleko bilo izabereš muža ALKOHOLIČARA, KOCKARA i PREVARANTA, a koji ti složi lepu priču uredno doteran, lepo obučen, namirisan, sa lepim manirima džentlmena. Poveruješ i prevariš se, zato postoje izbori, postoji ulica, a ovde na žalost NEMA SUDA DA SE NEKO TUŽI ZATO ŠTO NE POŠTUJE IZBORNO OBEĆANJE I ZATO ŠTO VODI SUPROTNU POLITIKU U POTPUNOSTI OD ONE KOJU JE PRIČAO U KAMPANJI. ALI I TO ĆEMO REGULISATI ZAKONOM U PRVIH 100 DANA VLASTI.
Tako da je pojedinac koji izabere partnera u daleko povoljnijoj situaciji jer makar može sudskim putem da se reši bede, a nama ostaje samo ili izborima ili ulicom i demonstracijama, ako ima dovoljan i kritičan broj ljudi koji su spremni da to urade.

Mislimo da smo dali najbolji slikovit primer jer se ponašaju kao da su PIJANI-ALKOHOLIČARI i za to imamo brdo primera pogotovo Dačićevih i Vučićevih izjava u toku samo jednog dana a koje govore o istoj temi ali potpuno različito, KOCKARA jer se kockaju sa sudbinom države, njenog integriteta, sa sudbinom naroda, a PREVARANTI jer je jedno rečeno u kampanji a sasvim drugo se radi posle izbora i jer se politika pogotovo nacionalna i o KOSOVU I METOHIJI može nazvati i posle Tadića Tadić, a to je svakako prevara glasača, pošto je rečeno da će se sve štetočinske odluke koje je doneo Tadić i DS poništiti, a one ne samo da nisu poništene nego se ide i dalje, a EU i dalje nema alternativu, a alternativu nemaju samo oni koji imaju sindrom i gen samoubice.
PAMETAN ČOVEK U SVAKOJ SITUACIJI, PA I NAJGOROJ IMA ALTERNATIVU, NALAZI PUTEVE KOJIMA TRAŽI IZLAZ I NA KRAJU GA I NAĐE


KLjUČNO JE SMENA TUŽILAŠTVA I VEŠTAKA, ONDA HAPŠENjE SVIH KRIMINALACA, TAJKUNA, POLITIČARA KOJI SU PRODAVALI PRIVILEGOVANE INFORMACIJE, KOJI SU PREKO LIDERA STRANAKA USVAJALI ZAKONE PO ŽELjI TAJKUNA ALI I PRAVILI UREDBE SA ROKOM 30 ILI 60 DANA DA BI ODRADILI POSAO... ISEĆI SREDSTVA FINANSIRANjA OVAKVIH SNAGA,

ZABRANITI SVE NVO KOJE SE FINANSIRAJU IZ INOSTRANSTVA, DA SE KONAČNO POHAPSE STRANI ŠPIJUNI U SRBIJI BAREM 20 NjIH JER OČGLEDNO JE DA SU SLIŽBE IZBUŠENE I ZATO NEMA HAPŠENjA, POHAPSITI BANKARE ALI I OPOREZOVATI BANKE SA DESETOSTRUKOM VREDNOŠĆU ODOBRENIH KREDITA ZA KOJE SU UZELI HIPOTEKU ZA NEVEROVATI OD ONOG KO JE TU IMOVINU KOJA JE STAVLjENA POD HIPOTEKU TREBAO DA KUPI, jer je to bio princip da se bez pare i dinara neki privileguju i da kupe za tepsiju ribe ogromnu imovinu.

Нема коментара:

Постави коментар