уторак, 6. јануар 2015.

TELEKOM SRBIJA SE NE BI SMEO PRODAVATI

Da li može iko normalan da mi kaže da TELEKOM SRBIJE VREDI 1,5 - 2  milijardi EVRA, da je CELA SRBIJA VREDNA nešto preko 800 miliona EVRA i da vredi NEŠTO više od TELEKOMA SRPSKE.
Setite se samo da su ljudi priključke telefona plaćali i izvođenje linija i po 2000 DEM a oni su dobrim delom suvlasnici TELEKOM SRBIJA. Danas ih niko ne spominje, jer ih pljačkaju.
PRODAJA TELEKOMA SRBIJE JE ZLOČIN i on se mora profesionalizovati VRHUNSKIM MENADŽEMNTOM plaćenoim spram rezultata rada i naravno sa zacrtanim rezultatima. Za očekivati je onda profit od 250 do 300 miliona EVRA godišnje.
Ako JE KARIĆEV MOBTEL koji je bio manji samo od MTS mobilne telefonije u sastavu TELEKOMA SRBIJE, prodat za 1,5 milijardi i TAJ NOVAC TADIĆ I BAGRA iz DS satrala, opljačkala i uništila, KO SA SRCEM SRBIJE U SEBI može da dopusti da se tako JEFTINO proda TELEKOM SRBIJA, ali i da se prepusti KOMPLETNA INFRASTRUKTURA STRANCIMA kao što je to planirala i izdajnička TADIĆEVA VLADA I POLITIKA.

EVO MALO DOKAZA O TOME DA LI TREBA ILI NE TREBA PRODAVATI TELEKOM SRBIJA..... šta je ko i kada govorio...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=10&dd=22&nav_id=467131


AKO SE NEKO MOŽE HVALITI da će prodati TELEKOM SRBIJA za SMEŠNIH 1,5 milijardi EVRA, za koliko je prodat i KARIĆEV MOBTEL, kompanija dignuta sa LIVADE i koja nije bila stara ni 10 godina niti je bila sa INFRASTRUKTUROM I BROJEM PRETPLATNIKA kao TELEKOM RBIJA, NITI JE kao TELEKOM bio vlasnik TELEKOMA SRPSKE, pa onda i u CRNOJ GORI, a Telekom Srpske je plaćen 700 miliona EVRA, TO ONDA JASNO GOVORI O... ODSUSTVU SMISLA ZA REALNOST i SMSILA ZA ETIKU, MORAL I RODOLJUBLJE.
PROSTO NE VERUJEM ŠTA SAM ČUO, a uoči izbora 2012 SNS se jasno zalagao da se spreči PRODAJA TELEKOMA SRBIJE za nekih 1,4 milijarde EVRA
Sa menadžmentom koji bi bio plaćen SPRAM rezultata, TELEKOM SRBIJA BI PRAVIO 250 - 300 MILIONA EVRA PROFITA GODIŠNJE.

PRODATI TELEKOM da bi Vučić POLOVINU NAJMANJE UTROŠIO na VRAĆANJE KAMATA I DUGOVA, može da uradi samo IDIOT, ali 80% GRAĐANA SRBIJE JE MORAM DA NAPIŠEM SUDEĆI PO REZULTATIMA GLAĐANJA SU U MIONICI KOMPLETNI IDIOTI.
O proizvodnji i pokretanju proizvodnje se ne govori, govori se o OTPUŠTANJU LJUDI, a primer TELENORA koji je državna kompanija NJEMU ne znači ništa, i kako kaže da li mi možemo da se poredimo sa NORVEŠKOM.
Naravno da NEMOŽEMO i nama da bi SVANULO MORAMO NAŠEG KVISLINGA DA IZVEDEMO PRED LICE PRAVDE, OBESIMO ZA NOGE i KRENEMO U PREPOROD pokretanjem proizvodnje.
Takva demagogija očigledno pali, a jasno je svakome normalnom čoveku ŠTA JE ON LIČNO URADIO u EPS-u, pa je logično da će slično uraditi SVUDA.
Neka je sa srećom NARODU, ovom normalnom koji je PREOSTAO, jer koliko sam video njih 80% u MIONICI je glasalo za SNS i SPS.
Jadan on NE MOŽE zbog blokade MEDIJA da objavi da nezaposlenost OPADA, samo ne kaže GDE se zaposlilo zih 54000 ljudi, a inspekcije nisu zaposlile ni 3000.
Samo kada je tako SAMOUVEREN i svi drugi su GLUPI i ne znaju, neka IZAĐE NA TV DUEL da se vidi to njegovo "ZNANJE" ali i VELEIZDAJA BEZ PREMCA
JADNA JE ZEMLJA, ČIJEG DOMAĆINA DUŠMANI HVALE
Da li shvatate šta je to metstaza? Ovo jeste metastaza.

Нема коментара:

Постави коментар