уторак, 6. јануар 2015.

LGBT POPULACIJA

LGBT POPULACIJA

Činjenica je da je Američko društvo psihijatara skinulo homoseksualnost s liste duševnih bolesti, ALI ne NA OSNOVU NOVIH NAUČNIH OTKRIĆA, NEGO su ih na to naveli društveno-politički razlozi tj. UTICAJ HOMOSEKSUALACA KOJI SU STICAJEM OKOLNOSTI UPLOVILI U VISOKE VODE POLITIKE I BIZNISA.

NE LEZI PORED MUŠKARCA KAO PORED ŽENE PIŠE U BIBLIJI, ako ste verujući ČOVEK, a ako STE ATEISTA ODNOSNO KOMUNJARA shvatam VAŠU PODRŠKU PEDERIMA I LEZBEJKAMA, ali doći će dan kada će se USVOJITI ZAKONI KAO U RUSIJI gde će se podrška i propaganda OVAKVIH BOLESNIKA KAŽNJAVATI.

TO JE BOLEST A BOLESNE TREBA LEČITI, a ako neće da se leče, SVAKAKO NE MOGU DA PARADIRAJU. Pošto nije dopušteno PSIHIJATRIJSKIM BOLESNICIMA iz Laze Lazarevića, Kovina, Vršca, Padinske Skele, Toponice,.... da PARADIRAJU BEOGRADOM, NITI DOBIJAJU DONACIJE OD EU DA TO ČINE, ne vidim razlog da to rade PEDERI jer pripadaju ISTOJ KATEGORIJI PSIHIJATRIJSKI BOLESNICI.
I NE VIDIM TU ETIČNOST I MORALNOST OD STRANE EU, DA NEMA ISTI ARŠIN PREMA SVIMA IZ NAVEDENIH GRUPA PSIHIJATRIJSKIH BOLESNIKA, i da ih nefinansira IDENTIČNO.

NIKO IH NEĆE PROGANJATI, NITI KAŽNJAVATI ZBOG SEKSUALNO OPREDELENJA, ALI PARADIRANJA I PROMOVISANJA AKO SE MI PITAMO NEĆE BITI NI U KOM OBLIKU.

Нема коментара:

Постави коментар