субота, 10. јануар 2015.

SLUŽENJE VOJNOG ROKA KAO OBAVEZA

SLUŽENJE VOJNOG ROKA KAO OBAVEZA
Kada tražim PONOVNO UVOĐENJE VOJNOG ROKA od barem 6 MESECI, nema mnogo PODRŠKE, iako upozoravam da će SRPSKA OMLADINA u datom TRENUTKU o kome se ništa NEĆE PITATI biti pretvorena u TOPOVSKO MESO, slušajući IDIOTE TADIĆA, ŠUTANOVCA i NIKOLIĆA zadnjih 7 godina koji bez stida, blama i grama MOZGA izjavljuju da SRBIJA NIKADA VIŠE NEĆE RATOVATI.
Nikada se Srbija nije ni pitala da li će ratovati jer o ratovima na planeti odlučuju ROTŠILDI, barem dok posle narednog rata ne budu poraženi i uništeni od strane RUSIJE I KINE. A mi moramo sačuvati glave ljudima sa adekvatnim obukama, a pored ovoga i u školama bi se morala uvesti kao predmet PRVA POMOĆ. Ona bi pomogla kako u MIRU tako i u potencijalnom RATU koji niko normalan NE ŽELI, ali ako se nametne, moramo biti spremni i obučeni.
ZALAŽEM SE ZA PONOVNO UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA U TRAJANJU OD 6 MESECI IZ GORE NAVEDENOG RAZLOGA.
Kada se budu događale UŽASNE STVARI i stizali KOVČEZI, tada će se mnogi setiti mojih REČI, ali i reči PAMETNIH I STRUČNIH koji traže ISTO.
Kao da se Srbija pitala do sada DA LI ĆE RATOVATI ILI NEĆE.
Varijanta da se redovni vojni sastav na odsluženju vojnog roka angažuje bilo gde van granica Srbije, makar i u mirovnim misijama, koje NISU NIŠTA DRUGO do teroristilke NATO misije pod okriljem isto tako terorističkih UN jer su pod kontrolom USA i GBR, ne bi smelo da dođe u obzir i to bi se moralo ZAKONOM O OBAVEZNOM SLUŽENJU VOJNOG ROKA OD 6 MESECI UVESTI i jednoznačno DEFINISATI.
Pisao sam a i STRUČNIJI od mene na ovu temu su napisali ISTO, O KAKVOM REZERVNOM SASTAVU SE MOŽE GOVORITI KADA NIKO NE SLUŽI VOJNI ROK I NE PROLAZI OBUKU.
O TOPOVSKOM MESU MOŽDA.
Samo profesionalna vojska ne može da OSVOJI NI JEDNO VEĆE SELO a kamoli GRAD, a ni da ODBRANI. 
SRBIJA DANAS NEMA NIKAKVE VOJNE SNAGE I JEDINICE na stotinama kilometara državne granice, BUKVALNO NEBRANJENO.
A o "NEPOBEDIVOJ PVO" koju su obećavali i o kojoj su PRIČALI 2012 NEMA NIŠTA, jer to ima samo RUSIJA, a oni sa RUSIMA samo koliko AMERKANCI I ENGLEZI DOPUSTE.

Нема коментара:

Постави коментар