недеља, 25. јануар 2015.

KADA IMAŠ BUDALU ZA PREDSENDIKA DRŽAVE

BUDALA, koja je sticajem okolnosti došla na mesto ŠEFA DRŽAVE SRBIJE i koja nije imala OSNOVNO kućno vaspitanje. 

Svuda u svetu je ključno religijsko pitanje IMA LI ŽIVOTA POSLE SMRTI, a jedino u SRBIJI je ključno pitanje ima li ŽIVOTA PRE SMRTI.

Kada pogledate njegovu izjavu datu medijimaa koju možete pogledati na linku

http://www.pravda.rs/2015/01/22/nikolic-ruse-i-evropsku-uniju-treba-zakljucati-u-sobu-dok-se-ne-dogovore/

misli vam se same nameću kao i obraćanje tom LAŽNOM predsedniku, prevarantu, barabi i veleizdajniku.

MI NISMO ZA EU, MI SMO ZA RU. Naravno, jer samo zamislite kakav bi ste psihopata i mazohista bili da vas neko mlati, otima, izbacuje iz stana, siluje, satanizuje,... a vi i dalje želite da vam to radi i da budete s takvim u društvu. PITANJE JE PSIHIJATRIJSKO, A NE LOGIČKO GDE TREBA DA IDEMO I KOME DA SE OKRENEMO, PRE SVEGA SEBI I ONDA BRIKS. Mi trčimo u društvo koje je NAPRAVILO FAJRONT i PRED ZATVARANJEM JE.

Ko ne nastupa srcem, koga ne vodi ideja, ko ne poštuje moralna načela, ko nema principe, ... ne razlikuje se od bilo kog nitkova koji samo gleda LIČNI MATERIJALNI INTERES KAO KRAJNJI CILJ SVOG DELOVANJA i ANGAŽOVANJA.

Džukelo jedna nepismena, o kakvom dogovoru pričaš kada sa zapada stiže DIKTAT, kao što je nama. PA NISU SVI MARIONETE I NE PRODAJU SVI DRŽAVU I NACIJU i ne misle svi da se od ujradenih para i pralvjenjem crkve na takav način mogu oprati grehovi.

VISIĆEŠ TI NAKON JAVNOG SUĐENJA NA TERAZIJAMA UZ TV PRENOS GLAVOM GARANTUJEM, i to relativno brzo, čim se ušetaju braća RUSI na putu ka ZAPADU i JUGU. A imaćeš i društvo, biće to trojac o konopac.
Buniš se govedo jedno kako ti avioni preleću preko Bajčetine bacajući vakcine protiv BESNILA LISICA, a ti VEĆ POBESNEO i pokazao se kao LISICA.


A nisi se bunio što nas iz aviona sve zaprašuju i truju, to ti ne smeta, smeta ti samo BAJČETINA.


Dobio si diplomu iako fakulteta video nisi, postao predsednik na prevaru građana a jedno si pričao jedno a uradio drugo. Ključ pobede je bio GLASANJA protiv Tadića a ne za tebe seljačino jedna primitivna. Izdao si sve koje si mogao izdati, stvorila te SDB i ubacla kod advokata Guberine kome si preoteo STRANKU i onda si se po zadatku SDB ubacio u SČP i nastade SRS. Agent stalni, pa zato i ne tražiš niti dopuštaš da se dosijei otvore. 


O tvojoj imovini da ne pričam jer je stečena KRIMINALOM a ne od zarade.
I TI ĆEŠ DA KAŽEŠ DA SE NEKO ZATVORI DOK SE NE DOGOVORI SKOTE JEDAN, dupeuvlako zapada, moralna mizerijo, izmetu ljudskog morala, ljudska spodobo,.... PA NE PRISTAJU RUSI NA DIKTAT NIKADA I NIKOME, a ove godine ili dogodine MI U PRIZRENU, a ti NA VEŠALIMA.


Postavio sam pitanje kada je KRENUO da pravi SVOJU POKAJNICU zbog velkih GREHOVA koje je činio i ČINI SRBIJI I SRPSKOM NARODU, a POSTAVLJAM i danas pitanje, 
ISTO PITANJE.

ODAKLE PARE, KADA TAJ NOVAC NIJE MOGAO DA ZARADI DOK JE ŽIV SA PRIHODIMA KOJE IMA, ODAKLE NOVAC ZA POKAJNICU kada je pre samo par godina dobijao VOLŠEBNI KREDIT za kupovinu STANA OD PAR STOTINA HILJADA EVRA? ŠTA JE SA TIM KREDITOM I KAKO I ODAKLE SE OTPLAĆUJE ILI JE VEĆ OTPLAĆEN, OD KOJIH PRIHODA?
Dokle će u ovoj državi SVE biti dozvoljeno i moguće onima koji su SILA I VLAST U DRŽAVI, gde je poreklo NOVCA I provera tog porekla. Tako radi i njegova DRAGICA sa fondacijom i to je tako OČIGLEDNO ODAKLE PARE.

Da li ćete ćutati i na ovakvo LUPANJE ŠAMARA NARODU I PLJUVANJE U LICE NARODU?

Нема коментара:

Постави коментар