среда, 11. фебруар 2015.

ZABRANITI FINANSIRANJE STRANAKA i NVO IZ BUDŽETA

ZAHTEVAM DA SKUPŠTINA SRBIJE IZGLASA IZMENU ZAKONA O FINASIRANJU STRANAKA I NVO I DA SE U POTPUNOSTI IZBACI FINASIRANJE STRANAKA I NVO KAO STAVKA U BUDŽETU.
Isto uraditi i sa svim NE VLADINIM ORGANIZACIJAMA, poznatim i kao NVO, bez obzira čime se bave.
Ko hoće u neku stranku, ko hoće da se bavi politikom, neka onda finansiira od PLATE 1% ili 2%, a poznato je da su stranke do sada NAPLAĆIVALE postavljenja na FUNKCIJE od 10% do 20% mesečne plate.
...
To definitivno mora da prestane, jer ZAŠTO BI ONI KOJI NISU ČLANOVI STRANAKA , finansirali GOLOGUZANE BEZ MOZGOVA, OBRAZA, MORALA, ČASTI i RODOLJUBLJA, kojima je stalo samo do sopstvenog interesa ali ne i SRBIJE.
Jedan TITO, i jedna kako se kaže komunistička ili socijalistička SFRJ, finansirala je PARTIJU iz ČLANARINE, koja se ubirala od plate ČLANOVA PARTIJE.
SKINITE NAM SE SA GRBAČE, koga privlači IDEJA neka se bori za nju i neka je FINANSIRA. TAJ NOVAC UPOTREBITE U POTPUNOSTI za OBOLELE, DECU I LJUDE, na bilo koji način, da li kupovinom opreme, da li slanjem na lečenje, bilo kako ali za jedan takav fond.
Krajnja je SVINJARIJA da mi OD POREZA PLAĆAMO ONE KOJI NAS UNIŠTAVAJU, KOJE NE VODI IDEJA, umesto da se taj novac koristi za dobro SRBIJE i njenih GRAĐANA.

Нема коментара:

Постави коментар