субота, 7. фебруар 2015.

EKSTREMNO VELIKA PLJAČKA SE PRIPREMA NA TENDERU EPS-a VREDNOM 350 MILIONA EVRA

Dragi moji, o ovome pišem uporno više od GODINU DANA, i imali ste priliku da pročitate kako sam napisao da je ugradnja ovih brojila ZLOČIN PREMA DRŽAVI i da ugrožava ENERGETSKU BEZBEDNOST, navodili samo i primere PORTORIKA, a imate priliku io da vidite u CRNOJ GORI sada kako se menja konstanta i TIME nanose štete ELEKTROPIRVREDI.

Postoji jedinstveno SVETSKO rešenja, PLOD SRPSKE PAMETI i napisao sam prethodnih dana da sa ovim brojilima koja su oni OPISALI I RASPISALI taj sistem da se ugradi da KRADU između 233 i 260 MILIONA EVRA na tom poslu od 350 MILIONA EVRA.
Ja prosto ne mogu da verujem, da PREDSEDNIK VLADE koji stiže da čita i BLOGOVE i KOMENTARE po sajtovima, ovo ne želi da PROČITA i da se uveri u ISTINITOST TVRDNJE i mogućnosti SISTEMA koji bi omogućio IZVOZ NAŠE PAMETI I TEHNOLOGIJE vredniji od ŽELEZARE U SMEDEREVU i VREDNIJI OD FIATA U KRAGUJEVCU gde bi se u narednih nekoliko godina UPOSLILO NEKOLIKO HILJADA LJUDI.
Dokle ide bezobrazluk i LOPOVLUK, ja prosto ne mogu da SHAVTIM I DA VERUJEM.
Svakako, kada budu dodelili POSAO ako ne odustanu od ovako raspisanog TENDERA, napraviće se javna prezentacija SISTEMA i pokazati koliku je PLJAČKU ORGANIZOVALA DRŽAVA preko NEZAJAŽLJIVIH POJEDINACA i KAKO NIJE SPREČENA PLJAČKA IAKO SAM UPOZORAVAO NA TO, VEOMA EGZAKTNO i PRECIZNO.
Ako su u stanju da pročitaju kada im neko preti i sve prate, RED JE DA PROČITAJU i kada neko upozorava da se sprema PLJAČKA od PREKO 200 MILIONA EVRA.

Ukoliko ne odustanu, moram da kažem i da upozorim da će KAD TAD ODGOVORNI ZA OVAJ ZLOČIN NABAVKE samo 237.000 brojila za čak 350 MILIONA EVRA biti NAJSTROŽE SANKCIONISANI konfiskacijom kompletne imovine njih i njiuhovih srodnika i SVAKAKO sa maksimlanih 40 GODINA ROBIJE. Samo da upozorim da posle ne bude da nisu ZNALI.
POZIVAM VLADU I ODGOVORNE U DRŽAVI DA SPREČE OVAJ EKONOMSKI ZLOČIN PREMA DRŽAVI I NARODU, jer će posle to narod da plati KROZ POSKUPLJENJE STRUJE, KOJE NE BI MORALO DA SE DOGODI, a sve pare bi ostale u SRBIJI.

http://www.kurir.rs/zabava/tech/doskocili-visokim-racunima-za-struju-ovako-zaustavljaju-brojilo-da-otkucava-kilovate-clanak-1674311

Нема коментара:

Постави коментар