четвртак, 12. фебруар 2015.

MAFIJAŠKO-KRIMINALNO UNIŠTAVANJE EPS POD OKRILJEM VLADE SRBIJE

DOK UPORNO PIŠEM I OBJAŠNJAVAM TOTALNI KRIMINALNI KLAN NASTAVLJA SVOJE DELOVANJE UNIŠTAVANJA EPS, MAFIJA je u potpunosti preuzela EPS i to se vidi i po ključnom SEGMENTU, gde se uzima NOVAC, a to je PRODAJA I KUPOVINA ELEKTRIČNE ENERGIJE.
Postavljen je čovek od POVERENJA Vuka Hamovića, baš onog koga je Aleksandar Vučić prozivao zbog pljačke EPS dok je vodio ANKETNI ODBOR po tom pitanju.



Nemoguća je situacija, da za ovo imenovanje NE ZNA ALEKSANDAR VUČIĆ i nemoguća je misija da s obzirom da je ON PO SOPSTVENOM PRIZNANJU imenovao svog partijskog KOLEGU i time DEZAVUISAO javni konkurs, čime se još jednom i po ko una koji put potvrđuju MOJE TVRDNJE da je onaj ko je TREBAO i BIO NAJBOLJI ELIMINISAN da bi se otvorila vrata MAFIJI. Eliminisan je NAJBOLJI jer kako saznajem NIJE BIO PODLOŽAN PRITISCIMA što im je i rekao a zbog čega nije ni bio POŽELJAN.

STOP MAFIJI, ZAUSTAVIMO UNIŠTAVANJE EPS, a time i SRBIJE.
Vreme je za REZ Rad-Ekonomija-Zakon.



http://www.kurir.rs/vesti/biznis/necuveno-hamovicev-covek-prodaje-struju-iz-eps-clanak-1680580


Na čelu Nadzornog odbora EPS-a koji je imenovao Tomaza Oresiča je prof. dr. Branko Kovačević, do skoro rektor Beogradskog univerziteta. Nastavlja se praksa da "UVAŽENI PROFESORI" uništavaju sve vredno u Srbiji, PROFESORSKI LOBI postaje najjače oružje za pljačkanje Srbije. Samo da podsetimo ko su 'uvazžniji' članovi PROFESORSKOG LOBIJA: Milica Bisić, Milojko Arsić i svi članovi FREN-a, svi članovi Fiskalnog saveta, Nebojsa Savić, Ekonomski instituta u Beogradu.....da ne nabrajam, ima ih jos...
Sa njegovim zvanjem i titulom dekana ETF i bivšeg rektora, za naivne ljude predstava stručnog i poštenog, a NEMA NI JEDNO NI DRUGO, radi se na daljem MINIRANJU, kako bi u datom trenutku jaka EKSPLOZIJA srušila SRPSKI EPS i on se OBRUŠIO u ruke MAFIJE i postao ono što i sada može biti JAKO PROFITABILNA KOMPANIJA sa BAREM 500 mmiliona EVRA profita BEZ DIZANJA CENA STRUJE. A vidimo najaviu poskupljenja od čak 15%.
Čime se opravdava ovo poskupljenje od 15% od 01.04.2015. godine? Ne može ni sa čim, sem što će reći "REKAO nam MMF", a u stvari MAFIJA.

Нема коментара:

Постави коментар